Starity

Selena Gomez édesanyja megrendítő sorokkal emlékezett meg nem született lányára

2017. december 19. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnőnek ugyan van két féltestvére, akiket nagyon szeret, ám lett volna egy harmadik is, aki sajnos sosem született meg, ugyanis édesanyja a várandósság során elveszítette a magzatot...

hirdetés

Selena Gomez hat évvel ezelőtt, 2011 novemberében a felhők fölött járt a boldogságtól, hiszen édesanyja, Mandy Teefey engedélyt adott számára, hogy megossza boldogságukat a nagyvilággal, miszerint újabb taggal bővül a családjuk.

Anyuci és Brian [Teefey, Mandy férje – a szerk.] végre megengedték nekem, hogy megosszam veletek a hírt... Anyukám a kisöcsémmel vagy a kishúgommal várandós. Én vagyok a legboldogabb lány a világon!

– írta akkor a Twitteren Selena, ám nem sokkal később szertefoszlott az álom, ugyanis Mandy elveszítette a magzatot. Rajongói természetesen erről is értesültek annak idején, az énekesnő pedig nem győzött hálát adni nekik, amiért imáikba foglalták a babát, aki lány lett volna.

Utólag is boldog karácsonyt kívánok mindenkinek! Nem tudom eléggé megköszönni a hozzám eljuttatott kedves gondolataitokat és imáitokat. Mindet nagyra értékeljük a családommal együtt. Nagyon szeretlek titeket, és reméljük, hogy kellemesen teltek az ünnepek számotokra. Szeretettel, én, Anyuci, Brian és a mi kis angyalkánk, Scarlett. Isten áldjon titeket!

Mandy két évvel később, 2013-ban egészséges kislánynak adott életet Gracie Teefay személyében, de természetesen továbbra sem felejtette el azt a kislányt, aki még megadatott volna neki. Rá emlékezett most legújabb bejegyzésében, ami ekképp szól:

Hálás vagyok mindazon rajongóknak, akik tegnap megemlékeztek Scarlettről. December 17-e sosem lesz a régi számunkra, de úgy döntöttünk, megünnepeljük őt azáltal, hogy piros léggömbökre levelet írunk neki és elengedtük azokat az ég felé. December 17-e immár egybeesik a 13 okom volt [ennek a sorozatnak az executive producere Selenával együtt – a szerk.] második évadának befejezési dátumával is, melynek záróbuliján lélekben Scarlett is jelen volt. Semmi sem hasonlítható egy anya szeretetéhez. Selena, Scarlett, Gracie. A család az, ami igazán számít, legyen szó a vér szerinti vagy a választott családunkról. A #family13 [a sorozat stábjára utal] mosolyt csal az arcomra, és általuk szeretve érzem magam akkor is, amikor ők nem tudják, mennyire szükségem van erre az érzésre. Aztán amikor hazajövök, itt van nekem Brian és Gracie, akikkel szeretetünket küldjük Scarlettnek. Kedves rajongók! Szeretném, ha tudnátok, hogy rátok is a családunk tagjaiként tekintek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek