Starity

Gigi Hadid elárulta, mit tanult abból, hogy egy hétig telefon nélkül élt

2017. december 20. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 22 éves szupermodell egy hétre búcsút intett telefonjának és vele együtt a közösségi médiának is.

hirdetés

A mai fiatalok életének szerves részét képezi az online világ és a közösségi oldalak, ám nem ritkán előfordul, hogy azok, akik a legnagyobb követőtáborral és rajongói bázissal rendelkeznek, úgy döntenek, félreteszik kicsi ezt a miliőt, hogy a való világban élhessenek, ahogy a szüleik is tették egy-két évtizeddel ezelőtt. Legutóbb Gigi Hadid döntött úgy, hogy kikapcsolja a telefonját, és saját bevallása szerint nem is hiányzott neki a készülék és a rengeteg értresítés, amit nap mint nap kap.

Egy hetet töltöttem a telefonom nélkül. Abszolút kikapcsoltam. Semmi közösségi média. Egész héten kikapcsolt állapotban volt a mobilom, és csodálatos volt! Az ember ilyenkor jön rá igazán arra, hogy az online világban folyton csak a dráma megy, és amikor visszatér, azt látja, hogy az élet nem állt meg, mialatt túrázni volt meg ilyesmi. Ez csak levegő. Minden, ami a közösségi médiában megy, levegő. Nem tudom, valódi-e, de szerintem érted, mire gondolok. Az ember az ilyen alkalmakkor lehetőséget ad magának arra, hogy valós kapcsolatot létesítsen az életében lévő emberekkel. Mindenki más csak ítélkezik... Az ember nem hajthat mindent az irányítása alá, és ez rendben is van. Meg kell tanulnunk elfogadni, hogy nem irányíthatunk mindent.

 

Gigi Hadid (@gigihadid) által megosztott bejegyzés,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek