Starity

Így énekli Gwen Stefani a Wham! ikonikus karácsonyi slágerét – videó

2017. december 20. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 48 éves énekesnő tegnap, a The Tonight Show keretein belül állt színpadra a Last Christmasszel.

hirdetés

Gwen Stefani október 6-án, az Interscope Records szárnyai alatt jelentette meg karácsonyi lemezét, a You Make It Feel Like Christmast, melyen saját számai mellett néhány feldolgozást is elhelyezett – köztük a Wham! 1984-ben kiadott örökzöld slágerét, a Last Christmast. Az énekesnő tegnap Jimmy Fallon késő esti műsorában színpadra állt a dallal, és tagadhatatlan, hogy élőben is ugyanolyan jó, mint a felvételen volt!

Ami a You Make It Feel Like Christmas lemezt illeti, a korong igen jól fogy és nemcsak a rajongók, hanem a kritikusok körében is népszerű. Ezt igazolja az is, hogy a kiadvány jelenleg a 16. helyen van a Billboard Top 200 listáján, így Gwennek nincs oka panaszkodni: jól tette, hogy merte nagy fába vágni a fejszéjét.

A Last Christmas egyébként a mai napig az egyik legnépszerűbb karácsonyi dal, megjelenése óta pedig számos világsztár próbálta a maga képére formálni egy-egy feldolgozás keretein belül – többek között hallhattuk már Whigfield, Billie Piper, Hilary Duff, Ashley Tisdale, az Alcazar, a Cascada, Joe McElderry és Carly Rae Jepsen előadásában is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek