Starity

Megérkezett a Mamma Mia! második részének előzetese

2017. december 22. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Végre megérkezett, amire a musicalrajongók vártak! Ízelítőt kaptunk a Mamma Mia! Sose hagyjuk abba című filmből.

hirdetés

Tíz évvel az első rész bemutatása után jövő júliusban kerül a mozikba a Mamma Mia! folytatása. A film igen izgalmasnak ígérkezik, hiszen megtudhatjuk, mi is történt azon a bizonyos nyáron, amikor az immár első gyermekével várandós Sophie (Amanda Seyfried) megfogant, ugyanakkor szomorúan kell tudomásul vennünk, hogy mostanra elhunyt a minden lében kanál Donna (Meryl Streep / Lily James), ám barátnői, Tanya (Christine Baranski / Jessica Keenan Wynn) és Rosie (Julie Walters / Alexa Davies) most is ott vannak, ahol szükség van rájuk – és Donna múltja mellett az övékét is megismerhetjük.

A filmben természetesen nagy szerepet játszik a három „apa”, Harry (Colin Firth / Hugh Skinner), Sam (Pierce Brosnan / Jeremy Irvine) és Bill (Stellan Skarsgård / Josh Dylan), valamint megjelenik a színen Sophie nagymamája, Ruby (Cher) is, hogy még tovább bonyolódjanak a szálak...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek