Starity

Cameron Diaz és Mike Myers nem twitterezhet?

2010. október 28. 20:08   |   Szerző: Eszty Morgan

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A DreamWorks állítólag különös kitételt tett Cameron Diaz és Mike Myers szerződésében. Nem írhatnak bejegyzéseket hivatalos mikroblogjukban.

hirdetés
Cameron Diaz és Mike Myers nem twitterezhet?

Cameron Diaz és Mike Myers olyannyira megszerették a Twittert, hogy akár naponta többször írtak bejegyzést, amiben persze említést tettek aktuális munkájukról is. A készülődő Shrek 4. producerei épp ettől tartanak, ezért állítólag szerződésben kötötték ki a két sztárnak, hogy a film készítése alatt – ami több hónapig is eltarthat – nem használhatják a Twittert, sőt, más közösségi oldalakat sem.

Ennek ellenére sem a stúdió, sem a producerek nem bíznak a színészekben, ezért biztos, ami biztos alapon letiltották őket a Twitterről. Cameron hivatalos Twitter-oldala már el is tűnt, Myersét pedig szintén nem lehet már megtalálni.

Hogy ezt vajon hogyan fogják bírni az érintettek, nem tudni. Valószínű, hogy a pár millió dollár, amit az újabb Shrek-történetért kapnak, valamennyire kárpótolni fogja őket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek