Starity

Ian McKellen szívesen lenne újra Gandalf

2017. december 28. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 78 éves színész nem tartja kizártnak, hogy ismét a karakter bőrébe bújhat.

hirdetés

Fotó: New Line Cinema

Múlt hónapban derült ki, hogy a Warner Bros. Television, az Amazon Studios és J. R. R. Tolkien hagyatéka őrzőinek közreműködésével televíziós sorozat készül A Gyűrűk Urából. A készülő produkcióról eddig nem áll rendelkezésre bővebb információ, mivel nagy valószínűség szerint gyerekcipőben jár még a munka, ám a 2001 és 2003-ban mozikba került filmadaptációkban Gandalfot alakító Ian McKellen egy televíziós műsorban arról számolt be, hogy ő szívesen életre keltené egykori karakterét, amennyiben a lehetőség úgy hozná.

Még nem mondtam igent [a készítőknek a szerepre], mert meg sem kérdeztek, de úgy gondolod, valaki más játssza majd helyettem Gandalfot? Nézzünk szembe a tényekkel, Gandalf vagy hétezer éves, szóval nem vagyok túl öreg a szerephez

– nyilatkozta a színész.

Fotó: New Line Cinema

Azóta Sharon Tal Yguado, az Amazon új programigazgatója megerősítette, hogy a hírek igazak: valóban a kis képernyőre tervezik vinni Az Egy Gyűrű történetét, mellyel kapcsolatban így fogalmazott:

A Gyűrűk Ura egy kulturális jelenség, ami rajongók millióinak fantáziáját mozgatta meg az irodalmi műn és a mozifilmeken keresztül. Éppen ezért megtisztelve érezzük magunkat, amiért együtt dolgozhatunk a Tolkien Estate & Trusttal, a HarperCollinsszal és a New Line Cinemával ezen a televíziózás szempontjából izgalmas projekten, és izgatottak vagyunk, amiért újabb középföldei kalandra vihetjük A Gyűrűk Ura rajongóit.

Fotó: New Line Cinema

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek