Starity

Párja azt szeretné, ha Kulcsár Edina leadna pár kilót

2017. december 29. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kedvese szerint nem elég csinos az ország egyik legszebb lányának tartott modell.

hirdetés

 

Edina Kulcsar (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés,

Kulcsár Edina nemrég az Instagramon tette közzé a párjáról, Csutiról készült lent látható képet, mellyel arra célzott, hogy fogynia kéne. A 27 éves modell ennek ellenére nem haragszik párjára, sőt elmondása szerint hálás is neki, amiért ilyen figyelmes vele, és úgy tervezi, megfogadja tanácsát: január közepén életmódváltásba kezd.

Csuti ma elment, talán az év utolsó edzésére, és nagyon szerette volna ha vele megyek, de én inkább itthon maradtam takarítani. Nem igazán szokott üzengetni edzés közben, de ma óriási meglepetésemre küldött nekem valamit. Nagyon megörültem neki, ám ahogy megnyitottam az üzenetet, azonnal letettem a kezemből a nasit, aminek éppen a felénél tartottam! Imádom, hogy ilyen őszinte és figyel rám. Meg is fogadom a tanácsát... Január 14-én elkezdem az életmódváltást! Addig pedig azon leszek, hogy ne jöjjön fel több kiló!

– írta bejegyzésében Edina.

 

Edina Kulcsar (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés,

Ami azt illeti, szerintünk Edina most is remek formában van, és minden bizonnyal lányok tucatjai irigykednek rá alakja miatt.

 

Edina Kulcsar (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek