Starity

Meghan Markle Bond-lány lehetett volna, ha nem jön össze Harry herceggel

2017. december 30. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 36 éves színésznő előtt élete egyik legizgalmasabb szerepe állt, ám tervei felborultak, amikor felvállalta párkapcsolatát.

hirdetés

Meghan Markle minden bizonnyal sosem volt még ilyen boldog, hiszen a közelmúltban jegyezte el szerelme, Harry herceg, akivel máris a küszöbön álló esküvőt szervezik. Kapcsolatuk nyilvánosságra hozásával és az eljegyzés bejelentésével egyidőben a színésznő úgy döntött, visszavonul – kilépett a Briliáns elmék című sorozatból, és ezen túl abbahagyja a színészkedést. Kevesen tudják azonban, hogy Meghan akár Bond-lány is lehetett volna, ha nem így alakul a magánélete, ám a hercegné státusz nem egyeztethető össze a színjátszással.

Meghanre tökéletesen illett volna a Bond-lány szerep: elbűvölő, szexi és jó színésznő. Visszavonulásával a lehetőség feltörekvő csillagokhoz vándorolt, pedig övé is lehetett volna az esély azelőtt, hogy nyilvánosságra került Harry herceghez fűződő kapcsolata. A producerek őt és négy további hölgyet környékeztek meg a szerep kapcsán, de Meghan abban a pillanatban kiesett az esélyesek közül, hogy kiderült, ő Harry herceg kedvese, így az említett lista négyfősre szűkült. Meghan eljegyzésének híre véget vetett színésznői karrierjének

– nyilatkozta egy informátor a The Sunnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek