Starity

Kim Woo Bin megírta első levelét rákdiagnózisa óta

2018. január 09. 16:04   |   Szerző: Hana-chanxX

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A májusi sokkoló bejelentés után csend vette körül a színészt, most azonban összegyűjtötte erejét, hogy megírjon egy üzenetet az egészségügyi helyzetéről rajongói számára.

hirdetés
Kim Woo Bin megírta első levelét rákdiagnózisa óta

A híres dél-koreai színész, Kim Woo Bin tavaly májusban számolt be arról, hogy nasopharynx (orrgarat) rákban szenved, ez pedig hatalmas sokként érte családját, kollégáit és rajongóit. A diagnózis óta számos kezelésen vett részt, a világ számos részéről pedig rengeteg szeretetet és támogatást kapott. Most, hét hónappal később Woo Bin összeszedte minden erejét, és közzétett egy kézzel írt levelet, amelyben jelenlegi egészségügyi helyzetéről beszél.

Hosszú ideje gondolkodom azon, hogyan kellene belekezdenem ebbe a levélbe.
Már korábban akartam írni egy levelet, de elfoglalt voltam a kezelésekkel és a felépülésemre fókuszáltam, így ez a hét hónap csak úgy elrepült. Őszintén szólva, a szívem kiugrott a félelemtől, amikor megláttam, milyen nagy számban írták be a nevemet keresőkbe. Úgy gondolom, emiatt tartott ennyi ideig elkészíteni ezt a levelet. De írni akartam valamit, mielőtt ez az év véget ér.
Azt hiszem, azzal kellene kezdenem, hogy magyarázatot adok arról, amit mindenki észben tart: a jelenlegi állapotomról. Ebben a májusban állapították meg az orrgarat rákomat, valamit, amiről eddig egész életemben nem hallottam. Köszönhetően a rendezőnek, az idősebb és a fiatalabb sztártársaimnak, illetve az előre megerősített filmem személyzetének, átütemezhettem a menetrendemet, és elkezdhettem a kezeléseket.
Köszönöm a támogatásotokat és az imádságaitokat, emiatt képes voltam sikeresen befejezni a 3 hónapos kemoterápiás kezelést és 35 radioterápiás kezelést. Ezen kezelések között minden támogató üzenetet elolvastam a fancafé oldalamon és a közösségi médiában, ezekből nyertem erőt. Őszinte köszönetem!
Jelenleg jól halad a felépülésem az állandó nyomon követési vizsgálatokkal. Alkalmanként elmegyek sétálni és rendszeresen eszek, ezért érzem, ahogy a testem apránként egészségesebbé válik. De azt hiszem, még egy kis időbe fog telni, mire újra köszönthetlek titeket. Mindig azt írtam a fancafé oldalamra, hogy az egészség a legfontosabb, és mindig vigyázzatok magatokra, de most megmutattam a gyenge oldalamat, zavarban vagyok.Tapasztalatot fogok szerezni ebből, és csak az egészségesebb és ragyogóbb oldalamat fogom mutatni.
Imádkozom, hogy csodálatos áldás érje azokat, akik most szenvednek és azokat, akik ebben az évben szenvedtek. Remélem, a 2018 boldogságban és egészségben fog eltelni.
Egy napon visszatérek, hogy mindenkit üdvözöljek, mintha semmi nem történt volna. Köszönöm és ismét köszönöm. Szeretlek titeket, WooriBin-jeim.

Rajongói kifejezetten megörültek a szavak elolvasván, hiszen nagyon aggódtak kedvenc színészük állapota miatt, ám úgy tűnik, Woo Bin mindent megtesz, hogy egy nap újra visszatérhessen a mindennapi életébe, és üdvözölhesse a támogatóit.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek