Starity

Ismét szakított Iszak Eszti és Dobrády Ákos

2017. december 30. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, hiába próbálkozik a műsorvezető és az énekes, kapcsolatuk menthetetlen.

hirdetés
Ismét szakított Iszak Eszti és Dobrády Ákos

A Bors értesülései szerint Iszak Eszti és Dobrády Ákos ismét véget vetett kapcsolatának. A szerelmesek 2012-ben kezdtek randevúzni, majd két évvel később sor került a lánykérésre, ám még ez és a nagyszabású tervek sem bizonyultak elégnek ahhoz, hogy együtt maradjanak. A pár tavaly nyáron, négy évnyi együttjárás után szakított, idén aztán sor került a békülésre. Hiába melegítették azonban fel a viszonyt, valami mégsem működik – legalábbis erre gyanakszunk szakításuk újbóli hírének ismeretében.

A fent említett lap úgy tudja, hogy a fiatalok nem most, hanem nyár végén tettek pontot kapcsolatuk végére, ám erre azért nem derült fény eddig, mert mindketten féltve óvják a magánéletüket a nyilvánosságtól.

Alapvetően mindig az volt az elképzelésem, hogy negyvenéves korom körül családot alapítok. Lassan itt az idő, de semmit sem sürgetek, hagyom, hogy maguktól alakuljanak a dolgok. Esztivel már beszélgetünk erről, és meglátjuk, mit hoz a jövő

– nyilatkozta még nyáron a terveik kapcsán az énekes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek