Starity

Travis Scott elhagyta a közös gyermekükkel várandós Kylie Jennert?

2017. december 31. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ennyi volt a nagy szerelem? Friss információk szerint a sztárpár csúnyán összeveszett az ünnepek alatt...

hirdetés

Hetek óta másról sem lehet hallani a sajtóban, csak hogy a 20 éves Kylie Jenner első gyermekével várandós. A tévésztár minden bizonnyal nem gondolta át alaposan a gyerekvállalás kérdését, mielőtt belevágott volna a babaprojektbe, hiszen kedvesével, Travis Scott-tal alig pár hete randiztak, amikor teherben maradt. Ennek most úgy tűnik, meg is van a böjtje, hiszen az elmúlt napokban olyannyira összekaptak, hogy a rapper állítólag el is hagyta őt.

Egy, a párhoz közel álló barát arról számolt be a Mirrornak, hogy Travis az egyik vita alkalmával azt találta mondani Kylie-nak, hogy képtelen tovább folytatni kapcsolatukat.

Annyira berágott, hogy azt mondta Kylie-nak, végzett vele. Szereti őt és mindig a közelében lesz a baba miatt, de mint pár, ők ketten egyáltalán nem kompatibilisek. Kylie-t elvakította a szerelem, rajta kívül mindenki előre látta, hogy ez lesz

– nyilatkozta a fent említett barát, aki azt is tudni véli, hogy a kismama arra kérte párját, gondolja át a dolgokat, mielőtt döntést hozna ügyüükben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek