Starity

Alissa White-Gluz: "Donald Trump egy undorító ember!"

2018. január 04. 16:04   |   Szerző: Laureen

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Zenéről, politikáról és étkezési szokásokról is beszélgetett a Teamrock webes magazin Alissa White-Gluzzal.

hirdetés

A Teamrock nevű internetes lapnak adott kisebb interjút Alissa White-Gluz, az Arch Enemy énekesnője, amelyben nem rejtette véka alá véleményét a politikáról és különösen az amerikai elnökről:

Donald Trumptól undorodom. Tiszteletben tartom mások nézeteit, de én úgy érzem, minden egyes alkalommal, amikor nyilatkozik, sértő és gusztustalan dolgok hagyják el a száját. Gondolok itt különösképpen a nők, a melegek jogaira és a környezetvédelemre. Főként az ő megnyilvánulásai jártak az agyamban, amikor pl. a The Race-t vagy a Blood In The Watert megírtam. Szomorú és félelmetes a világ helyzete Trump hatalomra kerülése és a drasztikusan rossz döntései miatt.

Természetesen szó esett a veganizmusról is – Alissa 13 éves kora óta él vegán életmódot.

Tudom, hogy az én hatásom kisebb a médiára, mint mondjuk egy hollywoodi celebé vagy Donald Trumpé, de nemrégiben Oroszországban turnéztunk. Ott a veganizmus még nemigen elterjedt dolog, de egy rajongó az egyik koncert után odajött hozzám és elmondta: »Miattad lettem vegán két éve!« Ezt csodálatos volt hallani, ahogyan azt is, hogy a zenénk rengeteg emberre van hatással.

Alissa sokmindent megtanult magáról az elmúlt években, különösen azóta, hogy családját egy természeti katasztrófa érte: majdnem mindenük odaveszett egy árvízben. Az énekesnő elmondása szerint ekkor nőtt fel igazán. 

Fontosabb lett számomra, hogy pozitívan próbáljak gondolkodni. Az élet nagyon rövid.

Nem titok, hogy Alissa szólóanyagot készít. De mégis, milyen lemezre számíthatunk és mikor jelenik meg a kiadvány?

Remélem, időben be tudom fejezni a dalokat, noha elég kevés időm van. Tavaly január óta dolgozom a lemezemen, de tavasszal félre kellett tennem a szólóprojektemet, mert az Arch Enemy albumával is foglalkoznom kellett. Nincs határidő, mikorra fejezem be a lemezemet. Jó pár dalt teljesen egyedül írtam meg, de vendégzenészekkel is dolgoztam együtt. Szeretnék egy jó producert is szerezni

– zárta gondolatait a 32 éves frontasszony.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek