Starity

Székhelyi József a kemoterápia alatt is színpadra lép

2018. január 05. 08:08   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár rövid idő alatt 11 kilót fogyott, rendíthetetlen a gyógyulásba vetett hite a rákbeteg színésznek. Még az embert próbáló kezelés alatt is színpadra áll.

hirdetés
Székhelyi József a kemoterápia alatt is színpadra lép

A Jászai Mari-díjas színésznél tavaly októberben diagnosztizáltak súlyos áttétes tüdőrákot. Azóta 11 kilót fogyott, de továbbra is pozitívan tekint a jövőre, bízik az orvosokban, a kitartásához pedig családja és a színház ad neki erőt.

A körülményekhez képest jól vagyok, folyamatosan járok a kezelésekre, de mindent bizonytalannak érzek. Majd az idő eldönti, hogy milyen tempóban tudok gyógyulni és milyen hosszú kemoterápiára lesz szükségem. De pozitívan tekintek a jövőre, és tudom, hogy meggyógyulok!

– mondta a Blikknek Székhelyi, akinek a családja ad erőt a kitartásához.

Engem a színpad éltet, és nem tehetem meg a közönségemmel, hogy betegszabadságra megyek. A Belvárosi színházban Mr. Greent alakítom, a Hatszín teátrumban pedig a Halpern és Johnson egyik szerepét. A karakterek teljesen egészségesek, így nekem is annak kell lennem! Mindent megteszek, hogy ne kelljen lemondani a szerepeimet egyik színházban sem. A családom mellett ez a másik nagy energiaforrásom. A közönség szeretete, a taps hangja és a nézők öröme mindenért kárpótol, elillan a fájdalom is

– mondta bizakodóan a Madách Színház örökös tagja, aki a végsőkig fog küzdeni a betegsége ellen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek