Starity

Újabb mérföldkőhöz érkezett Namie Amuro

2018. január 09. 16:04   |   Szerző: silenc

Nagyon sikeresnek bizonyult a japán szólista, Namie Amuro utolsó lemeze, a Finally.

hirdetés
Újabb mérföldkőhöz érkezett Namie Amuro
Fotó: Facebook / Namie Amuro

Két hónapja került a lemezboltok polcaira Namie Amuro válogatásalbuma, a Finally, melynek fizikai eladásával már tavaly új rekordot állított fel, ugyanis, mikor a best of eladása meghaladta az egymilliós példányszámot, ő lett az első és egyetlen japán előadó, akinek tizes-, huszas-, harmincas- és negyvenes éveiben is volt egymilliós eladása. A számok a minap meghaladták a kétmilliót, s ezzel új mérföldkőhöz érkezett a japán énekesnő! Az aranytorkú dívának egyébként ez a második kétmilliós albuma, az első a SWEET 19 BLUES volt még 1996-ban.

A japán szólisták közül: a férfiak köréből Ken Hirai Ken Hirai 10th Anniversary Complete Single Collection '95-'05 "Utabaka" (megjelenés: 2005. november 23; elérte a kétmilliós eladást: 2006. április 23.) best ofja, a nőkéből pedig Utada Hikaru Utada Hikaru Single Collection Vol. 1 (megjelenés: 2004. március 31; elérte a kétmilliós eladást: 2004. április 26.) válogatásalbuma volt utoljára ennyire sikeres.

Amuro 40. születésnapján jelentette be, hogy 2018 szeptemberében visszavonul – s elmondhatjuk, hogy méltó módon fejezheti be karrierjét. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek