Starity

Logan Paulnak beintett a YouTube

2018. január 12. 08:08   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nagy pácban van a fiatal vlogger, ugyanis a YouTube szerződést bontott vele. Csatornája már nem tartozik a kiemelten ajánlott hirdetési felületek közé, valamint filmszerepeit is szüneteltetik.

hirdetés
Logan Paulnak beintett a YouTube
Fotó: Logan Paul / YouTube

Logan Paul a közelmúltban borzolta fel a kedélyeket, miután YouTube-csatornájára feltöltötte a Japánba készült illetlen videóját. A színészként is tevékenykedő Paul ugyan bocsánatot kért, a felvételt pedig eltávolította, ám tettének mégis meg lett a következménye: a YouTube hivatalos közleményben reagált a napokban:

Jogosan vagytok frusztráltak, és jogotok van tudni, mi a helyzet. Minket is felzaklatott a videó. Az öngyilkosság nem vicc, és nem lenne szabad arra használni, hogy nézettséget szerezzenek vele.

Tudjuk, hogy egyetlen videós lépései az egész közösséget érinthetik, így hamarosan újabb részleteket közlünk, hogy mit teszünk azért, ilyen videó soha többé ne jelenhessen meg.

Ám mára az Entertainment Weekly beszámolója szerint konkrétumokkal is szolgált a YouTube szóvivője: a 22 éves youtuber kikerül a Google Preferred körből, azaz mostantól csak egy mezei YouTube-csatornaként funkcionálhat, a prémium hirdetési lehetőségeket megvonják tőle, ami komoly bevételkiesést jelent a srácnak.

Ezen kívül egy másik pofont is kapott, ugyanis haladéktalanul visszavonták Paul szereplését a YouTube előfizetéses részlegén, a YouTube Reden futó Foursome sorozatból.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek