Starity

Avril Lavigne régimódinak tartja magát

2010. október 29. 12:12   |   Szerző: Zsüdi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem a ruha teszi az embert – szokták mondani. Vajon Avril Lavigne is ezt az állítást erősíti? A Maximnak adott interjújában elmeséli, hogy szerinte ő is egy régimódi lány.

hirdetés
Avril Lavigne régimódinak tartja magát

Ha Avril Lavigne-re ránézünk, egy punkhercegnő jut róla eszünkbe, viszont állítása szerint ő eléggé régimódi – már ami a kapcsolatokat illeti. Az énekesnő a Maximnak adott interjújában elmesélte, hogy szerinte a régen megszokott férfi–nő-viszony volt a normális. Állítása szerint egy férfi legyen „igazi lovag”, a nő pedig legyen nőies. Elmondta még azt is, hogy ő is inkább a férfias férfiakat szereti:

„A klasszikus férfiakat szeretem, az úriembereket, akik kinyitják az ajtót, virágot adnak, és mindig előreengedik a nőt. Ebben egy kicsit régimódi vagyok” – nyilatkozta.

Az interjúból megtudtuk azt is, hogy inkább otthonülős típus: „Hosszú idő után úgy döntöttem, hogy elmegyek szórakozni a barátaimmal. Különben leginkább otthon maradok” – mesélte.

Az újsággal kapcsolatban még kiderült, hogy a fotót retusáló grafikusok egy jókora darabot levágtak Avril jobb karjából a retusálás közben. Ez bizonyára a sietős munkának köszönhető.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek