Starity

Friderikusz a Music FM-en indít műsort

2018. január 13. 11:11   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

“Friderikusz, VASÁRNAP” címmel indít műsort a fiatal felnőttek legnépszerűbb rádiójában a Pulitzer-emlékdíjas és Prima Primissima díjas újságíró, riporter, televíziós, rádiós műsorvezető-szerkesztő.

hirdetés
Friderikusz a Music FM-en indít műsort

Az ismert médiaszemélyiség nem először tűnik fel majd a népszerű rádiócsatornánál: 2016 augusztusától 2017 februárjáig már alkalmilag előfordult a rádió reggeli műsorában, az Önindítóban, Bochkor Gábor és István Dániel mellett.

Jobb a műsor ezzel a trióval, lesz folytatás? – ilyesmiket írtak sokan akkor a rádió közösségi oldalán. Folytatás ezek szerint lesz, de nem Bochkorékkal együtt, hanem vasárnap délelőttönként egy önálló, háromórás műsorban.  

A Friderikusz, VASÁRNAP egyharmad részben zene lesz, kétharmad része viszont próza. Az első órában mindig bemutatunk egy kevéssé ismert, de életművével figyelemre méltó személyiséget, akivel megbeszéljük az adott hét tetszőlegesen kiválogatott híreit is. A műsor második órájában lesz egy »életmese«, azaz egy olyan ember története, amely hordoz valami szívmelengetőt, akár példaértékűt. Az utolsó óra első felében pedig a hallgatóké lesz a főszerep: bármilyen problémájukkal telefonálhatnak, és én arra – a legjobb tudásom szerint – igyekszem válaszolni. Végül a műsor utolsó egységében »kíméletlen« kritikát mondok mindazokról az eseményekről, jelenségekről (tévéműsorokról, filmekről, színházi előadásokról, kiállításokról, hangversenyekről, stb.), amiket az adott héten láttam, hallottam

– tudjuk meg a Friderikusz Sádortól a VASÁRNAP című műsor tematikáját, ami január 21-én, vasárnap délelőtt 9 órakor indul a Music FM-en.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek