Starity

Nicki Minaj új kisfilmjében megint kitette, amije van!

2018. január 13. 20:08   |   Szerző: BLulu88

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Krippy Kushra keresztelt rapszám remixében Nicki Minaj is közreműködött, amiből már a videoklip is elkészült.

hirdetés

Nicki Minaj kétségkívül a közreműködések koronázatlan királynője, így szokásosan most is egy olyan klippel jelentkezett, amiből rajta kívül még legalább négy előadó vette ki a részét. Az előzőleg már a Bad Bunny, Farruko és 21 Savage által készített Krippy Kush című nótához csináltak Nickivel remixverziót, amihez most a kisfilm is megérkezett. A Nicki verzéjével kiegészített dal sokak tetszését elnyerte.

Minaj előzőleg már kiszivárogtatott pár képet a dal klipjének forgatásáról, amivel már előzetesen is felcsigázta a rajongókat, és mondanunk sem kell, tényleg nem okozott csalódást, mivel ezúttal is megmutatta domborulatait a rapper-énekesnő.

Fekete szerkók, bimbótapaszok, rendőrautók, sárga elkerítőszalagok, egy bűntett helyszíne... egy szóval minden megtalálható az új videoklipben, ha pedig érdekel, mindez hogyan sikerült, tekintsd meg a videót alább!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek