Starity

Erre nemigen számíthattunk: közös dallal és klippel jelentkezett Bruno Mars és Cardi B!

2018. január 13. 20:08   |   Szerző: BLulu88

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem sokan számítottak a két előadó közös produkciójára! A dal és a klip megjelenését egyik előadó sem hangoztatta túlzottan.

hirdetés

Bruno Mars még csak nemrég jelentette meg Finesse című dalának remixét, máris megérkezett a videoklipje, amiben nem más, mint Cardi B is megjelenik egy verzé erejéig. A két sztár egy 90-es évekre hajazó kisfilmmel indította az újévet, amire nem sokan számíthattak. Mint kiderült, Bruno és Cardi már régóta tervezgette a közös dalt, amire most került sor. 

A kisfilmben egyaránt megjelennek a 90-es évek frizurái, öltözékei, a gettó és minden más, amit még a téma elbír. Bruno szokás szerint koreográfiával is készült a kliphez az éneklés mellett.

Az újdonsült rapper, Cardi B egyébként végtelenül büszke arra, hogy ilyen rövid idő alatt sikerült olyannyira beindítani zenei karrierjét, hogy olyan nagy, a szakmában elismert nevekkel dolgozhatott együtt eddig, mint Nicki Minaj, G-Eazy, French Montana, A$AP Rocky, Offset vagy ezúttal például Bruno Mars.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek