Starity

A Children Of Bodom frontembere ma már nem állna másnaposan színpadra

2018. január 15. 08:08   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alexi Laihó sohasem vetette meg az italt, de most elárulta, hogy a szervezete már nem bírja úgy a piát mint régen.

hirdetés
A Children Of Bodom frontembere ma már nem állna másnaposan színpadra
Fotó: Total Guitar Magazine

A Children Of Bodom jelenleg is új lemezén dolgozik, melyet terveik szerint még az idén rögzíteni fognak, majd a boltok polcaira küldik azt. Nemrégiben a The Wanderers kapta mikrofonvégre a csapat legendássá vált frontemberét, Alexi Laihót, aki számos témáról mesélt. A vokalista elárulta többek között azt, hogy további turné van készülőben, ami első lemezüket, az 1997-es megjelenésű Something Wild című korong húsz éves megjelenésével kapcsolatos, ugyanis a 20 Years Down & Dirty névre keresztelt turné keretein belül az Egyesült Államokban is színpadra kívánnak lépni.

A zenész azt is elmondta, hogy a rajongóknak nagyon tetszett az általuk összeállított műsor, ugyanis olyan dalok hangzottak el, melyeket élőben még soha nem játszottak korábban. Ezt követően azt is elárulta, hogy nagyon szerencsésnek érzi magát, ugyanis egyik alkalommal az Amorphis és az Ensiferum társaságában egy mindösszesen öt millió lakost számláló kisvárosban léphettek fel, ahol a közkedvelt zenei stílus a metál.

Köztudott, hogy Alexi a dohányzás mellett az italt sem veti meg, függőségéről pedig dalt is írt, mely szerzemény a 2008-as megjelenésű Blooddrunk nevezetű lemezük névadó dala lett. A beszélgetés során Laiho elmondta, hogy az együttes tagjai a mai napig is szoktak bulikat tartani egy-egy koncert után, manapság pedig már nem fogyaszt annyi alkoholt, mint annak idején. 

Még mindig iszom, de nem akkor, amikor úton vagyok, általában csak egy-két sört iszok, de már nem tudom elviselni a másnaposságot, különösen nem akkor, amikor színpadon vagyok.

– felelte, majd elmondta, hogy a jövőben csakis a színpadon szeretné jól érezni magát, és együtt bulizni a közönséggel. Továbbá elmondása szerint választás elé helyezte önmagát, és nem meglepő módon a zenét választotta, mivel imád élőben zenélni. 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek