Starity

Selena Gomez édesanyja megtörte a csendet Justin Bieberrel kapcsolatban

2018. január 16. 11:11   |   Szerző: Alysia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena Gomez édesanyja, Mandy Teefey nyilatkozott a Gossip Copnak, ahol lányával való kapcsolatáról és az érzéseiről beszélt, azzal kapcsolatban, hogy Selena és Justin újra együtt vannak.

hirdetés

Mandy elmondta, hogy nem örül annak, hogy lánya kibékült az énekessel, de hozzátette, hogy Selena úgy éli az életét, ahogyan ő akarja, egészen addig, amíg boldog, biztonságban van és egészséges. 

25 éves és tudja jól, hogy mi forog kockán az egészségével kapcsolatban. Nem irányítom őt, ellenben azzal, amit mások gondolnak. Selena már felnőtt és képes saját döntéseket hozni.

– tette hozzá. 

Az édesanyja azt is elmondta, hogy nem beszélt Justinnal Selena orvosi kezelésénél sem, amikor vesetranszplantáción esett át, hiszen évek óta nem beszélt vele.

Minden anya és lánya között vannak nézeteltérések. Sose akartuk irányítani az egész életét. Családi jellegű időt vesztettünk, hiszen mikor a legtöbb alkalommal találkoztunk, minden csak az üzletről és a munkáról szólt. Ez már egyáltalán nem volt szórakozás egyikünknek sem, nem úgy, mint akkor, amikor kisebb volt és vele kellett lennünk, mert még kiskorú volt.  

Selena és Justin 2014-ben szakítottak, de újra közelebb kerültek egymáshoz, miután októberben véget ért az énekesnő The Weeknd-del való kapcsolata. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek