Starity

Demi Lovato nem törődik többé az utálkozók véleményével

2018. január 16. 21:09   |   Szerző: LGrétii

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 25 éves énekesnő Ellen DeGeneres műsorában számolt be jelenlegi álláspontjáról saját magával és a rosszindulatú emberekkel kapcsolatban.

hirdetés
Demi Lovato nem törődik többé az utálkozók véleményével
Fotó: Demi Lovato / Instagram

Demi Lovatoból, az egykori Disney-sztárból mára sikeres és gyönyörű nő lett. Habár legtöbben azt gondolnánk, hogy a pénz és a hírnév bőven elég a boldogsághoz, ez egyáltalán nincs így. Az énekesnőt évek óta rengetegen bántották teste miatt, főleg az online felületeken, és ez meglehetősen letörte önbizalmát. Ellen DeGeneres interjúja Demivel tegnap került fel a YouTube-ra, ahol az énekesnő elmondja, hogyan sikerült erőt merítenie ahhoz, hogy elfogadja magát olyannak, amilyen. 

Az elmúlt évben rengeteget dolgoztam magamon, többet, mint valaha. Átadtam magam annak a folyamatnak, hogy megtanuljam szeretni azt, aki vagyok, és úgy érzem, hogy ez a képeimen is látszik. Több fürdőruhás képet poszolok magamról. Meg szeretném mutatni a rajongóimnak, hogy lehetséges, hogy ők is megtanulják szeretni önmagukat

– nyilatkozta Demi a tegnapi Ellen Show-ban. 

Sok kommentelő még mindig küld neki nem túl kedves üzeneteket, azonban Demit ezek már nem befolyásolják többé. 

Erőt vettem a negatív kommentekből és az utálkozókból azáltal, hogy nem hallgatok rájuk, és ha látom is őket, csak sajnálatot érzek irántuk, hiszen ki hagy negatív kommentet valaki profilján? Elég szomorúnak kell lenned ahhoz, hogy ezt tedd. Erőt merítettem belőlük és ez nagyszerű érzés

– magyarázta a Sorry Not Sorry énekese.

Mindezek ellenére Demi rengeteget gondolkozott azon, hogy jó döntés-e közzétennie a január 4-én megosztott fürdőruhás képét.

Igazából sokat hezitáltam, hogy posztoljam-e, mert nem szerettem a lábaimat ezen a képen. Tudod, mindig amikor meglátsz egy képet magadról, akkor kritizálni kezded azt. Én pedig maximalista vagyok. Mégis úgy döntöttem, hogy megosztom, mert azt gondoltam, hogy tudod mit? Ez én vagyok és szeretem a testem, szóval posztolni fogom. És így is lett, mivel boldognak látszom rajta. Ez az, amiért annyira tetszik.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek