Starity

Matthew Alan gyűrűt húzott Camilla Luddington ujjára

2018. január 18. 15:03   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Grace klinika sztárjának, Camilla Luddingtonnak minden bizonnyal nagyszerűen kezdődött a 2018-as év, hiszen a szintén színész párja, Matthew Alan tavaly szilveszterkor megkérte a kezét.

hirdetés

Camilla Luddington január 17-én, szerdán egy, az Instagram-oldalára posztolt képpel tudatta követőivel, hogy a szintén színész kedvese, Matthew Alan tavaly december 31-én féltérdre ereszkedett előtte és feltette neki a nagy kérdést, amire a 34 éves színésznő természetesen igennel válaszolt. Camilla és Alan évek óta él boldog párkapcsolatban, első közös gyermekük, Hayden Alan tavaly áprilisban látta meg a napvilágot.

Tehát ez történt szilveszterkor. Nem vagyok biztos abban, hogy engedtem Mattnek végigmondani a lánykérést, mielőtt el kezdtem volna kiabálni, hogy igen igen igen!! Természetesen igen volt a válaszom. Egyébként Hayden [a sztárpár kislánya – a szerk.] is jóváhagyta.

– írta a kép mellé.

 

Camilla Luddington (@camillaluddington) által megosztott bejegyzés,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek