Starity

Bárki meglesheti az X-Faktoros versenyzőket

2010. október 29. 15:03   |   Szerző: Liafen

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Október elején költöztek be az X-Faktoros versenyzők a Corvin sétányra, ahol a mostani, nem éppen mindennapi életüket élik. Így a rajongók is megleshetik őket a szerdán nyitott Corvin plázában.

hirdetés
Bárki meglesheti az X-Faktoros versenyzőket

Október első hetében költöztek be az X-Faktor első szériájának versenyzői, így már akkor is találkozhattunk velük a Corvin sétányon, Budapesten; most azonban, hogy a Corvin bevásárlóközpont megnyitott, próba közben is nézhetjük kedvenceinket a hétköznapokon, ugyanis az üvegfalú próbaterem a plazában található.

A szerdán nyitott újabb bevásárlóközpont nem csak közeli lakosoknak tekinti őket, akik ott próbálnak, ugyanis a megnyitóbulin közös koncerttel készültek a versenyzők, így ez volt életük első bulija a közönség előtt, ahol fergeteges hangulatot csaptak a bennmaradottak.

A Corvin bevásárlóközpont és a mozi előtt található hatalmas, a sétányon álló plazmák pedig az X-Faktorból is levetítenek néhány reklámot. Így, ha a versenyzőket nem sikerült élőben látni, legalább ott „találkozhatunk” velük.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek