Starity

Kiadják Kim Jong Hyun utolsó albumát

2018. január 20. 12:12   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Poet | Artist címmel jelenik meg a tavaly decemberben elhunyt dél-koreai idol utolsó albuma.

hirdetés
Kiadják Kim Jong Hyun utolsó albumát
Fotó: Harper’s Bazaar Korea magazin

Az SM Entertainment január 19-én a SHINee Twitter-oldalán adta hírül, hogy hamarosan megjelentetik Kim Jong Hyun második szóló stúdió- (és egyben utolsó) albumát, amin a tavalyi évben dolgozott, s tragikus halála előtt befejezett – ez az utolsó ajándéka rajongóinak.

Hello mindenki, ez itt az SM Entertainment. Album megjelenéssel kapcsolatos híreket szeretnénk tudatni a rajongókkal, akik szeretik Jonghyunt és zenéjét. Megjelentetjük az albumot, amin Jonghyun a tavalyi évben dolgozott, és a tervek szerint az új évben jelent volna meg. Jonghyun lemeze Poet | Artist címmel digitális formátumban január 23-án, fizikai formátumban január 24-én jelenik meg (koreai idő szerint 12:00-kor). A videoklip az online megjelenéssel egyidejűleg kerül feltöltésre. Jonghyun mindenkinél jobban szerette a zenét, azon keresztül kommunikált, és reméljük, érzései mindenkihez eljutnak. Továbbá az album eladásából származó összes anyagi nyereség Jonghyun édesanyját illeti, aki alapítványt hoz belőle létre, hogy segítsen a nehéz körülmények között élőknek. Köszönjük.

– olvasható a közleményben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek