Starity

Kegyetlenül megtréfálták a Jóbarátok rajongóit! Mégsem jött össze újra a stáb!

2018. január 23. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mióta 2004-ben véget ért az NBC népszerű szitkomja, a rajongók csak arra várnak, mikor áll össze újra a stáb.

hirdetés
Kegyetlenül megtréfálták a Jóbarátok rajongóit! Mégsem jött össze újra a stáb!
Fotó: NBC

Néhány nappal ezelőtt felkerült a YouTube-ra egy előzetes, ami a Jóbarátok filmjét hivatott népszerűsíteni, ám sajnos kiderült, hogy mindez csupán egy jól összevágott jelenetsor, és szó sincs arról, hogy Courteney Cox, Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Matthew Perry, David Schwimmer és Matt LeBlanc ismét összeállt volna. A képsorokat a színészek korábbi munkáiból vágták össze csupán, ám valljuk be, ha csak egy rövid ideig is, de jó volt eljátszani a gondolattal, hogy vajon hol tartanának ma kedvenceink.

A kamutrailer szerint a Geller-gyerekek, Ben (Cole Sprouse) és Emma (Cari & Noelle Sheldon) mostanra felnőttek; Mike-nak (Paul Rudd) és Phoebe-nek házassági gondjaik akadtak; Chandler és Monica elváltak; Ross és Rachel évek óta nincsenek együtt; Joey pedig azóta sem talált rá az igazira.

Ez a film nem fog megvalósulni. A Jóbarátok az ember életének azon időszakáról szól, amikor a barátaid a családod, de amikor már saját családot alapítasz, nem lesz többé szükséged arra, hogy állandóan velük lógj

– nyilatkozta a tévésorozat egykori kreátora, Marta Kauffman.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek