Starity

Minnie Egér csillagot kapott a hollywoodi Hírességek sétányán

2018. január 24. 11:11   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Döbbenetes, hogy idén már 90 éves a klasszikus rajzfilmfigura, melynek alkalmából csillagot kapott a neves sétányon.

hirdetés
Minnie Egér csillagot kapott a hollywoodi Hírességek sétányán
Fotó: Getty Images for Disney

Január 22-én a hollywoodi kereskedelmi kamara csillagot adományozott a Disney kabalafigurájának, Minnie egérnek a hollywoodi Hírességek sétányán. A beszédet mondók közt díszvendégként szerepelt a Disney elnöke s vezérigazgatója, Robert A. Iger, és a világszerte ismert popikon, Katy Perry is. A csillagot Mozgókép kategóriában nyújtották át és közvetlenül az El Capitán színház mellett helyezték el.

Minnie egér, az úttörő animációs klasszikus, a Willie gőzhajóban való első szereplése óta igazi sztárrá és divatikonná nőtte ki magát. A több mint 70 filmbéli szereplést magáénak tudható Minnie egér több millió embert nevettetett meg, melengette szívüket és csempészett örömet életükbe világszerte. Nagyon örülünk, hogy osztozhatunk vele ebben a szakmai elismerésben, melyet első, saját csillaga jelképez a hollywoodi Hírességek sétányán

– nyilatkozta Robert A. Iger, a Walt Disney Company elnöke és vezérigazgatója.

Fotó: Getty Images for Disney

Minnie egér Hollywood egyik legismertebb csillaga: több mint 70 filmbéli szereplésével veteránnak számít, aki generációkon átívelő szórakozást nyújtott kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

A magával ragadó személyisége miatt imádott Minnie, ikonikus stílusával számos divattervező, művész és rajongó múzsája szerte a világon. Klasszikus piros alapon fehér pöttyös megjelenését a divatipar folyamatosan újragondolja, kinézete befolyással volt a női kalap trendekre, melyeket a pillangós virág kalap és híres hajpántja ihlettek.

Minnie egy ikonikus figura. Stílusa a bohó divat tökéletes leképeződése – mondta Katy Perry, majd hozzátette: a mai napig senki sem tudja úgy viselni a piros alapon fehér pöttyös hajpántot vagy ruhát, mint ő. Különleges képességnek számít, hogy ennyi embert jó kedvre tud deríteni, és mindezt egy szempillantás alatt!  Nagyon hálás vagyok, hogy részt vehettem Minnie egér csillagának felavatásán a hollywoodi Hírességek sétányán.

Heidi Klum is tiszteletét tette a neves eseményen | Fotó: Getty Images for Disney

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek