Starity

Lucy Hale nyilatkozott szexuális zaklatásával kapcsolatban

2018. január 24. 15:03   |   Szerző: Alysia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy az énekes-színésznő a napokban szexuális zaklatás áldozata lett, amiről Instagram-oldalán osztott meg egy posztot, amely azóta törlésre került.

hirdetés
Lucy Hale nyilatkozott szexuális zaklatásával kapcsolatban
Fotó: Lucy Hale/Instagram

Hétfőn Lucy Hale részt vett a Disney rendezvényén, amikor is Minnie egér csillagot kapott a Hírességek sétányán. Az eseményen rövid interjút is adott, amelyben szóba került a megosztott Instagram-poszt is. 

Leegyszerűsítve... Együttérzek mindenkivel, akinek valaha is hasonló tapasztalata volt, egészen addig, amíg saját bőrödön nem tapasztalod meg, nem értheted igazán, hogy hogyan is hathat rád, illetve a környezetedre és igazán megtisztelve érzem magam, hogy ennyi erős nő van körülöttem, akik beszélnek róla, és szerintem a változás az ott kezdődik el, hogy az emberek mernek beszélni róla, mert sosem tudhatod, hogy ki hallgat meg és kinek az életére lehetsz hatással... Amikor látod a változást, az igazán felemelő, annak ellenére is, hogy egy sötét időszakból indult ki, és úgy gondolom, hogy a végeredmény igazán kifizetendő lesz.

– mondta a Pretty Little Liars sztárja. 

Amikor megkérdezték, hogy nehéz volt-e megosztania történetét, az alábbi választ adta: 

Nem, mert azt hiszem, bármikor beszélek valamiről, az egyenesen a szívemből jön. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek