Starity

11 film, amit mindenképp látnod kell 2018-ban!

2018. január 25. 22:10   |   Szerző: Alysia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha egy kis kikapcsolódásra vágysz 2018-ban, ezeket a könnyed hangvételű filmeket érdemes megnézned!

hirdetés

1. The Clapper

A film története szerint a tizenöt perc hírnév teljesen tönkreteszi egy bértapsoló életét.

Premier: január 26.

2. Éjszakai játék

Néhány házaspár hetente egyszer találkozik. A cél ártatlan mulatság: játszanak és élvezik. Ám az egyik este nem a tervek szerint zajlik. A játék komolyra fordul – valami nagy baj történik. De ők nem hagyják magukat. Hiszen azért érkeztek, hogy jól érezzék magukat, ráadásul a rejtvényfejtésben is sok tapasztalatuk van: elhatározzák, hogy maguk oldják meg a titokzatos bűntényt.

Premier: február 23. 

3. Gringo

Harold Soyinka, a törtvénytisztelő üzletemberből egy csapásra körözött bűnőzövé válik.

Premier: március 9. 

4. Szűzőrség

A film középpontjában három szerető édesapa áll, akik mindent megtesznek, hogy végzős lányaikat lebeszéljék arról a tervükről, amely szerint a végzősök bálján mind elveszítik a szüszességüket.

Premier: április 6.

5. Baromi őrjárat 2

Amikor az Egyesült Államok és Kanada között területi viták robbannak ki, a Baromi őrjáratra hárul a feladat, hogy járőrszolgálatot alakítsanak ki a határ mentén.

Premier: április 20.

6. Bosszúállók: Végtelen háború

A Bosszúállóknak és a Földnek egy minden korábbinál nagyobb fenyegetéssel kell szembenézniük, egy új veszedelemmel, mely a kozmikus árnyékból emelkedik ki, Thanosszal, akinek eltökélt célja, hogy megszerezze mind a hat végtelen követ, és ezzel korlátlan hatalomra tegyen szert. A Bosszúállók minden eddigi harca ehhez a pillanathoz vezetett – a Föld, és a létezés sorsa soha nem volt még annyira bizonytalan, mint most.

Premier: május 4.

7. Deadpool 2.

Wade Wilson, azaz Deadpool túlél egy majdnem végzetes kimenetelű ostoba balesetet, ám az is lehet, hogy az egy előre eltervezett támadás volt. Szerencsétlenségben hősünk elveszíti az ízlelését, így viszont füstbe megy dédelgetett álma, nevezetesen az, hogy a Mayberry legjobb séfje legyen. 

Premier: május 18.

8. Ocean's 8 - Az évszázad átverése

Debbie Ocean egy ütős kis csapatot toboroz, hogy megkíséreljék kirabolni New York egyik legnagyobb gálaestjét, a Met Gala-t.

Premier: június 8.

9. A hihetetlen család 2

Bob Parrnak ezúttal élete legnagyobb kihívásával kell szembesülnie: vigyáznia kell újszülött csemetéjére, Jack-Jackre, míg felesége, Helen világmegmentő akcióra indul.

Premier: június 15.

10. Mamma Mia! Sose hagyjuk abba

Tíz év telt el a Mamma Mia!-ban történtek óta, a régi jó ismerősöket újra összehozza a sors...

Premier: július 20.

11. Ralph lezúzza a netet: Rontó Ralph 2.

Hat év telt el a Rontó Ralph-ban történtek óta. Ralph és Vanellope már jó barátok, ezúttal pedig egy wi-fi routerre bukkannak, amely elképesztő kalandokba keveri őket.

Premier: november 21.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek