Starity

James Franco is szerepelt a Vanity Fair félresikerült képén, de botránya miatt leretusálták róla

2018. január 29. 18:06   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

James Franco a közelmúltban szexuális visszaéléssel lett megvádolva, azóta nap mint nap az ő nevétől hangos a világsajtó. A magazin ezért nem vállalta az arcával a címlapot.

hirdetés

James Franco már nincs a képen | Fotó: Annie Leibovitz for Vanity Fair

Nemrégiben számoltunk be arról, miszerint James Francót öt nő vádolta meg szexuális, valamint hatalommal való visszaéléssel. A színész tagadja az őt ért vádakat, de egyúttal kiáll a hasonló helyzetben lévő nők mellett – erről legutóbb Stephen Colbertnek mesélt. 

Egyes források szerint James Franco az ominózus eset óta kerüli a nyilvánosságot, de kiderült, hogy ő is szerepelt volna a Vanity Fair híres képén, csak miután a szerkesztőséghez is eljutott a botránya, egyszerűen digitálisan megszabadultak tőle. 

Úgy döntöttünk, hogy James Franco nem kerül fel a hollywoodi borítóra, miután megtudtuk az ellene felhozott rosszhiszemű vádakat.

válaszolta a The Hollywood Reporternek a magazin szóvívője.

A szénné retusált képnek meg is lett az eredménye, hiszen Reese Witherspoon három lábat, Oprah Winfrey pedig három kezet kapott és valósággal felrobbantotta az internetet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek