Starity

Vetkőztetnék a Glee sztárjait

2010. október 29. 18:06   |   Szerző: agivagyok

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sorozat sztárjainak több millió forintot ajánlott pucér fotóikért egy amerikai magazin.

hirdetés
Vetkőztetnék a Glee sztárjait

100 ezer dollárt – közel 20 millió forintot – ajánlottak a Glee – Sztárok leszünk! című amerikai musical- és vígjátéksorozat két sztárjának, Mark Sallingnak és Chord Overstreetnek, hogy több millióan láthassák őket félmeztelenül, vagy akár teljesen pucéran.

A Playgirl amerikai felnőtt heteroszexuális nőknek szóló magazin ajánlotta fel ezt a lehetőséget a két tinibálványnak. A képeknek nem kellene teljesen szexuálisnak lenniük, ám a sikersorozat producerei még nem döntöttek a fotósorozatot illetően.

„Hajlandók vagyunk 100-100 ezer dollárt fizetni mindkettőjüknek, és a képeknek nem kell totálisan szexuálisnak lenniük!” – mondta a magazin szóvivője.

Az egyetlen probléma csak az, hogy a közelmúltban a tiniszappanopera két női sztárja, Lea Michele és Dianna Agron készített egy fotósorozatot a GQ magazinnal, mely szexuálisan túlfűtött lett, s a fiatal színésznők fotói ki is verték a biztosítékot a Szülők Televíziós Tanácsánál.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek