Starity

Kiderült, hogy mikor kerül képernyőre a Trónok harca befejező évada

2018. február 01. 13:01   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Köztudott, hogy a népszerű sorozat legkésőbb 2019-ben tér vissza a képernyőkre. Az egyik főszereplőnek köszönhetően pedig most már az is kiderült, hogy pontosan mikor.

hirdetés
Kiderült, hogy mikor kerül képernyőre a Trónok harca befejező évada
Fotó: HBO

Tavaly ért véget a Trónok harca eseménydús hetedik évada, melyet a rajongók nagyon rövid ideig élvezhettek, ugyanis mindösszesen hét epizódot ölelt fel. Ezt követően az is kiderült, hogy a népszerű fantasy befejező évada csupán 2019-ben kerül sugárzásra, ami hat rekordhosszúságú, és nem melesleg izgalmaktól fűtött részeket fog magába foglalni.

Az Arya Starkot alakító Maisie Williamsnek köszönhetően kiderült, hogy a vastrónért folyó küzdelem tavasszal fog folytatódni.

Decemberben fogjuk befejezni a forgatást, a 8. évad első része pedig 2019 áprilisában kerül képernyőre. Így a stábnak elég ideje lesz arra, hogy tökéletesre vágja ezeket az epizódokat. Jobb is, ha nem sietik el, mivel tartozunk annyival a nézőknek, hogy a lehető legélvezetesebb finálét nyújtsuk számukra

– mondta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek