Starity

Camila Cabello: "A Fifth Harmonyban töltött idő előhozott belőlem egy egészséges versenyszellemet"

2018. január 27. 22:10   |   Szerző: Alysia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Camila Cabello nem bánt meg semmit. A 20 éves énekesnő egy interjúban megnyílt a Fifth Harmonyból (a lánycsapat amely elindította a karrierjét) való távozásával kapcsolatban.

hirdetés

Teljesen átformált.

– nyilatkozta Camila Cabello a The Edit magazin januári számában megjelenő zenei ötösről szóló cikkéhez.

A lánybanda még a 2012-es The X Factor-ban lett harmadik helyezett.

Nem lennék ugyanaz az ember mint aki ma vagyok, nem állnék készen mindenre. Ironikus módon úgy érzem, hogy egy csapat tagjának lenni rengeteg dolgot megtanít önmagadról. És előhozza belőled ezt az egészséges versenyszellemet, ugye érted? Sosem akarsz a gyenge láncszem lenni.

Fotó: An Le/The Edit

A Havana énekesnője kitért a csapatból való kiválására is, amely egy nehéz döntés volt annak érdekében hogy jobban koncentrálhasson a szólókarrierjére.

A stúdióban töltött idő alatt felébredt bennem egyfajta érdeklődés a zeneírás iránt, és körülbelül akkor amikor már második éve voltam együtt a csapattal el akartam kezdeni dalokat írni másoknak. De amikor már elég idős voltam, hogy megtapasztaljam az első csókomat, vagy az első randimat akkor elkezdtem dalokat írni róluk, de meg akartam őket tartani magamnak, mert rólam szóltak. Ekkor még csak kerestem a hangom, majd ezzel együtt megtaláltam a szenvedélyt is ami egy mélyebb jelentést ad a daloknak amiket énekelsz.

Cabello 2016 decemberében hagyta el a csapatot, utoljára a Jingle Ball turnén léptek fel együtt. A megmaradt tagok – Lauren Jauregui, Normani Kordei, Dinah Jane Hansen és Ally Brooke – mind azt nyilatkozták, hogy meglepetésként érte őket a hír.

A most már négyfős csapat finoman utalt az esetre a 2017-es MTV Music Video Awards-on, amikor egy velük fellépő ötödik tag hirtelen levetődött a színpadról, ezzel szimbolizálva Cabello kilépését.

Határozottan megbántott. Nem számítottam rá, nem voltam rá felkészülve - főleg azért mert én már továbbléptem. Úgy voltam vele, hogy 'Ezt most miért?' Úgy érzem, hogy minden dologra a megfelelő mennyiségű figyelmet kell ráfordítani. Helyet kell csinálnom az életemben a jó dolgoknak. Nem szeretek leragadni a múltnál, különösen akkor ha ilyen kicsinyes dologról van szó

– mondta a Never be the Same énekese a The New York Times január 11-ei számában.

Fotó: An Le/The Edit

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek