Starity

Dokumentumfilmhez adta nevét Adrian Grenier

2018. február 03. 11:11   |   Szerző: goldman

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adrian Grenier a börtönrendszer megreformálását szorgalmazza a bűnözés visszaszorítása érdekében.

hirdetés

Február 23-án kerül bemutatásra az ismert sztárok közreműködésével készült Survivors Guide to Prison című, Matthew Cooke által rendezett dokumentumfilm, melynek produceri feladatait Adrian Grenier látta el. A filmmel az Egyesült Államok börtönrendszerének súlyos hiányosságait és negatív hatását szeretnék ábrázolni.  

Adrian aggasztónak találja a tényt, hogy a fogvatartottak 75 százaléka a szabadulása után nem sokkal visszaesővé válik. A színész szerint radikális változtatásokra van szükség a büntetés-végrehajtás területén, figyelembe véve, hogy Amerikában már több börtön van, mint főiskola és egyetem. Az érintettek  oktatásában valamint megélhetésük biztosításában látja a megoldást, és véleménye szerint további börtönök építése helyett inkább erre kellene összpontosítani.

Adrian a dokumentumfilmek rendezése terén is otthon van, ugyanis az ő direktori munkáját dícséri a New Hampshire filmfeszitiválon 2010-ben közönségdíjat nyert Teenage Paparazzo, mely a lesifotósok különös, zárt világába kalauzolja el a nézőket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek