Starity

Bella Thorne új filmjéhez megérkezett a magyar nyelvű előzetes

2018. február 01. 20:08   |   Szerző: Eszter242

Bella Thorne új filmjében egy ritka betegségben szenved, ami miatt szinte alig léphet ki a házból. De ki mondta, hogy így sem érezheti jól magát?

hirdetés
Bella Thorne új filmjéhez megérkezett a magyar nyelvű előzetes

Bella Thorne nem tétlenkedik, hanem folyamatosan építgeti színészi karrierjét. Új sorozata, a Famous in Love első évadát forgatják, ami 2017-ben indult, és tavaly júniusban a You Get Me című thrillerben is megcsilogtathatta tehetségét. Ezek mellett párkapcsolatát is szilárd lábakon tartja a Mod Sun nevű repperrel, de Bella itt nem állt meg.

Új filmje, a Midnight Sun – magyarul Éjjeli napfény – egy nagyon érdekes történettel kecsegtető romantikus dráma, amiben színész társával, Partic Schwarzeneggerrel alakítanak egy fiatal szerelmespárt. A 17 éves Katie (Bella Thorne) egy ritka betegségben szenved, ami megakadályozza, hogy a napfényre mehessen. Szinte egész nap a védett lakásban marad, és csak éjjel mehet a friss levegőre. Egyik este gitározás közben találkozik a szomszéd sráccal, Charlie-val (Patric Schwarzenegger), aki megváltoztatja a lány nem mindennapi életét. Vajon elég erős a kapcsolatuk ahhoz, hogy túlélje a nehézségeket?

A rendezője Scott Speer, akit a Step Up 4-ből ismerhetünk, magát a filmet pedig 2018. március 23-án vetítik az amerikai mozikban. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek