Starity

Tom Hardy elvesztette a DiCaprioval kötött fogadást – ezt kellett magára tetováltatnia

2018. február 02. 12:12   |   Szerző: madeleine.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész még A visszatérő forgatásán kötött fogadást Leonardo DiCaprióval és tartotta a szavát.

hirdetés
Tom Hardy elvesztette a DiCaprioval kötött fogadást – ezt kellett magára tetováltatnia

Tom Hardy és Leonardo DiCaprio évekkel ezelőtt közös filmjük, A visszatérő forgatásán kötöttek fogadást. Leo biztos volt abban, hogy színésztársa szerepelni fog a 2016-os Oscar-díj-jelöltek listáján, Tom azonban egy cseppet sem hitt ebben. A fogadás tétjeként megegyeztek abban, hogy amelyikük téved, az egy, a másik által választott szöveget tetováltat magára. Hardyt jelölték a legjobb férfi mellékszereplő kategóriában. A díjat végül nem zsebelte be, így a Leoval kötött fogadást is elvesztette.

Arra, hogy a színész betartotta-e ígéretét, még nem volt bizonyíték egészen idáig: néhány napja egy rajongója készített vele közös fotót, amin jól látható jobb bicepszén az alábbi felirat:

Leo knows all,

azaz

Leo mindent tud.

Várható volt, hogy nem kell csalódnunk Hardyban, hiszen komolyan veszi a tetoválásokkal kapcsolatos ígéreteit: korábban magára tetováltatta ügynöke, Lindy King nevét, akinek ezt arra az esetre ígérte meg, ha bejuttatja Hollywoodba. És egy úriember mindig állja a szavát.

 

A post shared by Andrew Calisterio (@boozehoundcc) on

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek