Starity

Nina Dobrev beteljesítette egy rákbeteg kislány álmát

2018. február 05. 09:09   |   Szerző: KulcsárHanga

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nina Dobrev a Make-A-Wish Canadával karöltve segített a beteg álmát megvalósítani, ezzel életre szóló emlékeket adva neki.

hirdetés

Instagram / Nina Dobrev

A Vámpírnaplók sztárja, Nina Dobrev ismételten bebizonyította a világnak, hogy nem csak a színészi képességei miatt érdemes rá felfigyelni, hanem többek között a hatalmas szíve miatt is. Köztudottan szívén viseli a világ dolgait, mindenben benne van, ami akár egy picit is jobb hellyé teheti a világunkat. Ez alkalommal a Make-A-Wish Canadával karöltve segített egy rákbetegséget legyőző lányon, akinek minden vágya volt találkozni kedvenc színésznőjével.

A színésznő elvitte Hannah-t és családját ebédelni, utána pedig helikopterre pattantak és repkedtek egyet Los Angeles fölött, mivel ez volt Hannah másik nagy vágya.

Hannah és Nina egész napját végigkövethettük Nina közösségi profiljain képek formájában. Nina felhőtlenül boldog volt, hogy jobbá tehette azt a napot Hannah számára.

Hannah-nak  volt egy kívánsága. Ma megleptük őt és valóra váltottuk a kívánságát. Make-A-Wish Canada mutatott be minket egymásnak, de biztosra akartam menni, hogy az első napja Kaliforniában emlékezetesebb lesz annál, mintha csak velem lógna együtt. 

– kezdte az Instagramján, majd folytatta:

Ez a kanadai lány Albertába (Kanada) valósi, és látni akarta Los Angeles városát. Tehát eldöntöttem, hogy ennek a kívánságnak a valóra váltásához nincs jobb mód, mint a repülés. Egy csodás ebéd után a családjával mind felszálltunk egy helikopterre, és meglátogattuk az összes nevezetességet, mint Venice, Santa Monica, Malibu, a Getty Múzeum, a Hollywood felirat, Silver Lake, Griffith Obszervatórium, belváros stb. Még a házam fölött is elrepültünk, ami totál para volt, mivel teljesen be lehetett látni a házba. Hannah és én csodálatos napot töltöttünk együtt. Ő egy nagyon erős, édes és szép lélek, egy hihetetlenül támogató és szerető családdal megáldva. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy lehetőségem adódott eltölteni egy napot vele. Megmosolyogtatott és melegséggel töltött el látni a mosolyát. Remélem, hogy ugyanolyan jól érezted velem magad Hannah, mint ahogy én veled! Szeretlek!

 

A post shared by Nina Dobrev (@nina) on

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek