Starity

Bolondozás a fák között: lemeze címadó dalához is klipet forgatott Justin Timberlake

2018. február 06. 14:02   |   Szerző: Glamster

Február 2-án megjelent Justin Timberlake ötödik stúdióalbuma, a Man of the Woods.

hirdetés

 Az új lemezt egy új videóval is megünnepelte a sztár: ezúttal a címadó tételre esett a választás. A klip képi világa Wes Anderson Moonrise Kingdomcímű filmjének furmányos, erdei varázslatosságát ötvözi a musicalesen jókedélyű country-életérzéssel és otthonossággal. A videóban fontos szerep jut Jessica Biel amerikai színésznőnek, aki egyébként az énekes felesége. Sőt, a lemez személyes fűszere, hogy a Filthy, a Midnight Summer Jam, a Hers (Interlude), a Flannel és a Young Man dalokban a hangját is hallhatjuk, a Young Manben pedig Silas Timberlake, vagyis a pár gyermeke is a képzeletbeli reflektorfénybe kerül.

A személyes jelleget pedig tovább erősíti, hogy a kiadvány címét Justin Timberlake kétéves fiának neve inspirálta. Egyszer rákeresett az interneten, hogy mi is a Silas név jelentése, és a végeredmény az volt, hogy Man of the Woods.

hirdetés

Azt hiszem az, hogy Amerikában nőttem fel, nagy mértékben befolyásolta a lemez zeneiségét. A szülővárosom, Memphis a rock & roll szülővárosa is egyben, emellett a blues otthona, és nem esik messze Nashville-től, ami pedig a countryzene melegágya

– nyilatkozta az énekes.

Két nappal a Man of the Woods megjelenését követően, február 4-én a dalok közül néhány élőben is debütált a Super Bowl estéjének félidejében, ahol – csakúgy, mint 14 évvel ezelőtt, a felejthetetlen Janet Jackson-incidens idején – Justin Timberlake volt a sztárvendég.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek