Starity

A Lacuna Coil énekesnője így vélekedik a koncerteken történő terrortámadásokról

2018. február 08. 10:10   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cristina Scabbia köztudottan minden kérdésre nyitott, legutóbb arról kérdezték, mit gondol a mostanában többször is előforduló szörnyű eseményekről.

hirdetés

Embed from Getty Images

Az utóbbi időben többször is elfordult, hogy egy-egy előadó koncertjén terrortámadások törtek ki, ami valósággal sokollta az embereket, hiszen rengetegen estek áldozatául a merénylőknek. Az ilyen eseteket természetesen a keményzenében jeleskedő személyek sem hagyják szó nélkül. Különösen a Lacuna Coil csapat énekesnője, aki meglepő módon nem fél attól, hogy fellépésükön esetleg kialakulhat egy ilyen szörnyűség, de egyúttal felfoghatatlannak tartja, hogy a világban mégis megtörténhet az ilyesmi.

Hogy őszinte legyek, én csakis a színpadra és a közönségre fókuszálok, másra nem is gondolok. Azt hiszem, hogy az ilyen embereknek az a céljuk, hogy káoszt keltsenek – azt akarják, hogy féljünk. Nagyon szörnyű, hogy ilyen események megtörténnek, hiszen évekkel ezelőtt senki sem gondolta volna, hogy egy koncerten terrortámadások történhetnek

– kezdte, majd elárulta, hogy ő miért nem fél attól, hogy akár egy Lacuna Coil-koncerten is megtörténhet a tragédia:

Nem félek, mivel továbrra is szórakoztató szeretnék lenni. Tudom, hogy az életem bármikor véget érhet, ezért minden pillanatot élvezni szeretnék, megpróbálok pozitív energiát közvetíteni a közönség féle, hogy jól érezzék magukat. Nem tudok olvasni a jövőben, így nem is gondolok arra, hogy mi minden történhet, de remélem, hogy ilyesmi nem fog újra megtörténni – nem csak egy koncerten, hanem magában az életben

– fejtette ki. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek