Starity

Jelena Gyementyjeva visszavonul

2010. október 29. 20:08   |   Szerző: Jelena

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Dohában zajló női világbajnokságon bejelentette visszavonulását az orosz teniszezőnő. A hírt maga a játékos közölte a Schiavone elleni vesztes mérkőzés után.

hirdetés
Jelena Gyementyjeva visszavonul

A mérkőzés érdektellenek indult, mivel egyik versenyző sem juthatott tovább. Bár az olasz nyerte a meccset, mégsem erről marad emlékezetes, hanem arról, hogy ez volt Jelena utolsó profi találkozója.

Amikor az összecsapás véget ért, a világbajnokság mezőnye felsorakozott a pályán, és sejteni lehetett, hogy valami történni fog. A 29 éves orosz játékos az utolsó pillanatig jól titkolta döntését, teniszezőtársai könnyek között hallgatták bejelentését, még a főszereplő tartotta magát a legjobban. Ezzel a hírrel alaposan meglepte a világot.

Gyementyjeva kiváló teniszező és remek sportoló, aki mindig kedves volt a szurkolóihoz, és fontosnak tartotta őket. Reméljük, a visszavonulása nem végleges, és talán egyszer még láthatjuk a WTA legjobbjai közt veresenyezni.

A Grand Slam-győzelem sosem sikerült neki, pedig ha valaki, akkor Jelena megérdemelte volna.

Gratulálunk az eddigi elért sikerekhez, és köszönjük a sok szép emléket!Jelena legjobb pillanatai megtekinthetitőek A WTA hivatalos weboldalán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek