Starity

Szürreális hatásokkal operáló videóval jelentkezett Calvin Harris

2018. február 09. 15:03   |   Szerző: Glamster

Calvin Harris ezúttal a kanadai PARTYNEXTDOOR-ral fogott össze: íme a Nuh Ready Nuh Ready.

hirdetés

A dalhoz ​London utcáit, a rappert és a fel-felbukkanó táncosokat hipnotikus, szürreális világba mártó, retró és kaleidoszkópikus hatásokkal operáló videó is érkezett. A klubzene-színezetű szerzeményt ugráló ütőhangszeres hangzás, könnyű szintetizátor és kóbor rézfúvós riffek ékesítik.

A Zane Lowe-val készített Beats 1 rádiós interjúban Harris PARTYNEXTDOOR énekesi és dalszerzői tehetségét dicsérte, és arról beszélt, hogy a rapper szerinte megfejthetetlenül rejtélyes.

Nem igazán sikerült kiismernem a közös munka során

–  mondta Harris.

De azt tudom, hogy a tolla, a hangja és amit létrehoz, a világ legjobbjai közé emelik. Az előző albumomon dolgoztam vele, és tudtam, hogy nem használom ki eléggé a tehetségét, ezért szégyelltem magam. Egy dalban működött közre, és úgy voltam vele, hogy »Gyere, többet kell tenned, ha már egyszer képes vagy rá«. Szóval így is tettünk.

A Nuh Ready Nuh Ready Calvin Harris első single-je a 2017-es, slágerekkel  gazdagon megpakolt Funk Wav Bounces Vol. 1 lemez óta, amin olyan közreműködők szerepeltek, mint Frank Ocean, Katy Perry, Pharrell, Big Sean, Migos, Lil Yachty, Future, Young Thug, Ariana Grande és Khalid.

  twitter 
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek