Starity

Szürreális hatásokkal operáló videóval jelentkezett Calvin Harris

2018. február 09. 15:03   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Calvin Harris ezúttal a kanadai PARTYNEXTDOOR-ral fogott össze: íme a Nuh Ready Nuh Ready.

hirdetés

A dalhoz ​London utcáit, a rappert és a fel-felbukkanó táncosokat hipnotikus, szürreális világba mártó, retró és kaleidoszkópikus hatásokkal operáló videó is érkezett. A klubzene-színezetű szerzeményt ugráló ütőhangszeres hangzás, könnyű szintetizátor és kóbor rézfúvós riffek ékesítik.

A Zane Lowe-val készített Beats 1 rádiós interjúban Harris PARTYNEXTDOOR énekesi és dalszerzői tehetségét dicsérte, és arról beszélt, hogy a rapper szerinte megfejthetetlenül rejtélyes.

Nem igazán sikerült kiismernem a közös munka során

–  mondta Harris.

De azt tudom, hogy a tolla, a hangja és amit létrehoz, a világ legjobbjai közé emelik. Az előző albumomon dolgoztam vele, és tudtam, hogy nem használom ki eléggé a tehetségét, ezért szégyelltem magam. Egy dalban működött közre, és úgy voltam vele, hogy »Gyere, többet kell tenned, ha már egyszer képes vagy rá«. Szóval így is tettünk.

A Nuh Ready Nuh Ready Calvin Harris első single-je a 2017-es, slágerekkel  gazdagon megpakolt Funk Wav Bounces Vol. 1 lemez óta, amin olyan közreműködők szerepeltek, mint Frank Ocean, Katy Perry, Pharrell, Big Sean, Migos, Lil Yachty, Future, Young Thug, Ariana Grande és Khalid.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek