Starity

Hilary Duff a Manson család által meggyilkolt Sharon Tate bőrébe bújik

2018. február 13. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szőke szépség halála óta immár közel öt évtized telt el, Hollywood pedig most filmre kívánja vinni tragikus történetét.

hirdetés

A közelmúltban hatalmas visszhangot keltett, hogy Hilary Duff a 26 évesen elhunyt Sharon Tate-re hasonlít egyik friss szelfijén, és mint kiderült, ez nem véletlen. A színésznő ugyanis 1969-ben meggyilkolt kolléganője bőrébe bújik az előreláthatóan The Haunting of Sharon Tate címre keresztelt alkotás erejéig, mely azon túl, hogy bepillantást enged a szőke szépség életébe, brutális, erőszakos halálának részleteit is a nézők elé tárja.

Sharon Tate tragikus sorsáról ide kattintva olvashatsz bővebben.

Ami a filmet illeti, Sharon testvére, Debra Tate felháborodással fogadta, miszerint a családját ért tragédiából profitálni akar Hollywood, nemtetszésének pedig nyíltan hangot is adott.

Nem számít, ki játszik a filmben, ez az egész ízléstelen. Undorító, hogy mennyire igyekszik mindenki, csak hogy publikáljanak valamit a tragikus események ötvenedik évfordulójára

– nyilatkozta Debra.

Hilary ezzel szemben a legnagyobb alázattal nyilatkozott Sharonról – elmondása szerint hatalmas megtiszteltetés volt számára megformálni őt.

Úgy érzem, hihetetlen lehetőség volt számomra az, hogy az elmúlt két hétben Sharon Tate-et alakíthattam egy független filmben. Csodálatos nő volt, hatalmas megtiszteltetés, hogy a bőrébe bújhattam!

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek