Starity

Cristina Scabbia mentor lesz az olaszországi Voice-ban

2018. február 25. 13:01   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mint ahogyan más országokban, Olaszországban is évről évre megrendezésre kerül a The Voice nevezetű tehetségkutató, melynek idei szezonjában a Lacuna Coil énekesnője is mentori székbe ül.

hirdetés
Cristina Scabbia mentor lesz az olaszországi Voice-ban
Fotó: Jeremy Saffer

Az olasz Lacuna Coil jelenleg is a 2016-ban debütált lemezét népszerűsíti világszerte. Ennek ellenére korábban már azt is elárulták, hogy hamarosan dolgozni kezdenek legújabb stúdióalbumukon, ami elmondásuk szerint sokkal ütősebb lesz, mint a legutóbb megjelent Delirium.

Néhány órája az is kiderült, hogy a csapat frontasszonya, Cristina Scabbia az elkövetkezendőkben kicsit sem fog unatkozni, ugyanis idén ő is mentor lesz az olaszországi The Voice-ban. Azt egyelőre nem tudni, hogy a vokalista kik mellett fog ítészkedni, annyi azonban biztos, hogy a feltörekvő énekesek bátran jelentkezhetnek metáldallal.

Tegnap a The Voice Of Italy császári trónján ültem, majd azon gondolkodtam, hogy mi lesz a teendőm a következő hónapokban. Szigorú, de kedves mester leszek. Persze, szükség lesz a brutális őszinteségemre is, és már azt is tudom, hogy nehéz döntéseket kell majd hoznom. Hajrá, én már készen állok rá, hogy megnyomjam azt a piros gombot!

– írta az alább látható kép kíséretében a Facebookon.

Az énekesnő felkészült az új kihvásra. | Fotó: Facebook/Cristina Scabbia

Érdekesség, hogy nem Cristina az első metálénekesnő, aki mentorként szerepel egy ilyen műsorban, ugyanis 2014-től a Nightwish alapítótagja, Tarja Turunen, a finnországi Voice-ban egyengedte a fiatal zenészek útját – nem kis sikerrel, ugyanis a negyedik és az ötödik szezont is a finn szoprán mentoráltja nyerte meg. További érdekesség, hogy az olasz Rhapsody of Fire új énekese, Giacomo Voli 2014-ben bontogatta szárnyait a Voice színpadán, majd egészen a második helyig menetelt, nem sokkal később pedig már két népszerű zenekar frontembere lett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek