Starity

Első gyermekével várandós Rachel McAdams

2018. február 24. 16:04   |   Szerző: Bessie Liennes

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Oscar-díjra jelölt színésznő már hét hónapja próbálja titokban tartani a várandósságát. A terhességnek ebben a szakaszában viszont már az lett volna a furcsa, ha nem derül ki a dolog.

hirdetés

Embed from Getty Images

A 39 éves Rachel McAdams és Jamie Linden két éve alkotnak egy párt, és nem titok, hogy már egy ideje szerettek volna gyereket.

Alig várom, hogy anyuka legyek. Szeretnék négy gyereket a jövőben, ez olyan dolog, amiről semmiképp sem fogok lemondani. Csak remélni tudom, hogy olyan jó anya leszek, mint amilyen az anyám volt. Számomra ő az igazi példakép, kedves és gondoskodó. Elfogad olyannak, amilyen vagyok, és bátorít, hogy maradjak is önmagam. Nagyszerű édesanya

– nyilatkozta a People magazinnak korábban.

Régóta folytak találgatások, de most a DailyMail már biztosra veszi, hogy Rachel 7 hónapos terhes. A hírt több neves magazin egymástól független forrása is megerősíti. Egyébként már novemberben szinte biztos volt a dolog, mivel a torontói reptéren már jól látszott, hogy Rachel valamit rejteget a kabátja alatt.

A gyönyörű színésznőt szeptemberben láthattuk utoljára, még a legújabb filmje, az Éjszakai játék premierjét is kihagyta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek