Starity

Szívszorító történetet osztott meg Claire Holt

2018. március 05. 14:02   |   Szerző: Alysia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Originals sztárja vasárnap osztott meg egy fotót Instagram-oldalán egy szívszorító történettel, amelyben a nemrégiben ért veszteségéről mesélt.

hirdetés

10 nappal ezelőtt készült ez a fotó, miközben a műtétre vártam, miután az én édes kisbabámnak megállt a szívverése. Elküldtem a vőlegényemnek, hogy megmutassam neki, rendben vagyok. Nem voltam. Még soha nem éreztem magam ennyire összetörve. Sokat vívódtam, hogy ilyen hamar megosszam-e, és még mindig meg vagyok rémülve, hogy nyilvánosságra hozok egy ilyen küzdelmet, de azért csinálom, mert fontos. A műtét után órákat töltöttem az interneten, hogy olyan nőket keressek, akik szintén keresztülmentek rajta. Kétségbeesve kerestem valakit, bárkit, aki érezte azt, amit én. Valaki, aki elmondja nekem, hogy a depresszió és a reménytelenség normális. Hogy nem az én hibám volt. Hogy nem törtem össze örökre. Találtam egy olyan női közösséget, akik megosztották egymással azt, amit én is tapasztaltam. Akik nyíltan és maguk is megtapasztalva beszéltek az elvetélésről, egy olyan dologról, amiről nem túl gyakran beszélnek nyitottan. Megszakad a szívem, ha arra gondolok, hogy egy baba elvesztése olyan dolog, amit magunkban kéne tartanunk. Miért különbözik ez egy szeretett ember halálától? Miért lenne kevésbé jelentőségteljes? Amit megtanultam, ahogy lassan kimászok ebből a sötét lyukból, amibe kerültem: a támogatás a legfontosabb. Nem tudtam volna túlélni ezt a párom feltétlen szerelme nélkül. A fájdalom ellenére ő volt a sziklám és a védőhálóm. Sosem fogom tudni megköszönni neki. Azt is megállapítottam, hogy kulcsfontosságú az emberek nyitottsága. Amint elmeséltem a történetemet, szinte mindenki, akivel beszéltem, elmesélte a sajátját, a feleségéét vagy a testvéréét. Oly sok ember átmegy rajta és megértik a fájdalom súlyosságát, mégis kevesen beszélnek róla. Végül szeretnék megosztani egy blogbejegyzést, amellyel teljesen egyetért minden részem. (...) Bárki, aki átesett a vetélésen, én megértelek. Osztozom a fájdalmad teljes egészében és nem vagy egyedül. 

– írta a színésznő.

 

A post shared by Claire Holt (@claireholt) on

Claire Holt ex-férje tavaly áprilisban adta be a válókeresetet Claire Holt ellen. Szerencsére a szőke színésznőre nem sokkal a válás után rátalált a szerelem, Andrew Joblin személyében találta meg az igazit, aki decemberben meg is kérte Claire kezét. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek