Starity

Pattinson 30 000 fontot költ idén a bulira

2010. október 30. 12:12   |   Szerző: csenii

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Robert Pattinson, Hollywood szívtiprója óriási bulit rendez halloweenra kollégáinak, barátnőjének és a Twilight stábjának.

hirdetés
Pattinson 30 000 fontot költ idén a bulira

Robert Pattinson idén 30 000 font (9.3 millió forint) értékben rendez haloweenbulit Los Angelesben. Az biztos, hogy nagyon jó buli lesz, hiszen a társaság összeszokott, és mindenki nagyon imádja Robot.

Egy ismerős így nyilatkozott az amerikai Daily Star magazinnak: „Rob hatalmas partit rendez halloween alkalmából, és úgy gondolja, baromi jó lesz, ha mindenki ijesztő jelmezekben jön. A stáb nagyon kedveli Robot, és várják már a bulit. Rob tudja, mennyire szeretik a halloweent, szóval mindent bevet. Pár ismerős jelmeztervezőt is felkért, hogy készítsenek különleges vámpírjelmezeket a vendégeknek.”

Pattinson mibe is öltözhetne, mint a nemrég rokonának nyilvánított Drakulának. Kristen Stewart jelmezét még nem tudjuk, azonban annyit már elárultak, hogy egy nagyon szép ajándékot fog kapni Roberttől.

„Rob egy különleges régi, piros szíves aranygyűrűt vásárolt Kristennek. A buli előtt fogja odaadni” – nyilatkozta a jól értesült forrás.

Ha megtehetnéd, elmennél a bulira?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek