Starity

Ismét összejött Kristen Stewart és Alkonyat-beli lánya, Mackenzie Foy

2018. március 09. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Hat évvel ezelőtt mutatták be Stephenie Meyer bestseller regénysorozata utolsó részének filmadaptációját, melyben a két színésznő egymás oldalán játszott.

hirdetés

Már 2012-ben is sejteni lehetett, hogy Mackenzie Foy gyönyörű nővé válik majd az idő múlásával, ami mostanra be is bizonyosodott, ugyanis a 18. születésnapját ősszel ünneplő színésznő szépségben nemcsak beérte, de talán túl is szárnyalta a filmbeli édesanyját alakító Kristen Stewartot. A két színésznő a közelmúltban Los Angelesben, a Chanel egyik rendezvényén jött újra össze, a róluk készült felvételek láttán pedig valósággal megőrültek a rajongók.

A Cosmopolitan írása szerint ez volt az első alkalom, hogy Kristen és Mackenzie találkoztak egymással a közös forgatás óta, és természetesen mindketten nagyon örültek egymásnak. Érdekesség, hogy annak idején az Alkonyat: Hajnalhasadás bemutatásakor Mackenzie nem látta a teljes filmet – édesanyja arra kérte a filmkészítőket, hogy bizonyos részeknél takarják el a lány szemét. Mostanra azonban minden bizonnyal pótolta a hiányosságot, jelenleg pedig épp annyi idős, mint amennyi kolléganője volt az első Alkonyat-film forgatásakor.

Fotó: Chelsea Lauren / WWD / REX / Shutterstock

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek