Starity

Megerősítve: Kristen Wiig lesz a Wonder Woman 2 főgonosza!

2018. március 09. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A film rendezője, maga Patty Jenkins erősítette meg hivatalos Twitter oldalán keresztül, hogy Kristen Wiig fogja játszani a Wonder Woman folytatásának főgonoszát, a Gepárdot.

hirdetés
Megerősítve: Kristen Wiig lesz a Wonder Woman 2 főgonosza!
Fotó: Twitter

Még tavaly nyáron jelentették be, hogy folytatást kap a nagy sikerű, Gal Gadot főszereplésével készült, Wonder Woman. 2019. november 1-jén kerül majd a mozikba a Csodanő filmjének folytatása. A történet a ’80-as évek közepén játszódik, a hidegháború közepén. Wonder Woman számára ez egy nagy kaland lehet. A hírek szerint idén májusban kezdik meg a forgatásokat, az Egyesült Királyságban. 

Azt pletykálják, Chris Pine is visszatérhet Steve Trevorként a filmbe, illetve már hetek óta folynak a tárgyalások, hogy ki alakítsa a főgonosz Gepárdot, Wonder Woman legfőbb ellenségét. A szerepre Emma Stone-t is felkérték ugyan, de visszautasította az ajánlatot. Kristen Wiig nevét emlegetik már egy hete, most pedig a rendező, Patty Jenkins erősítette meg ezt egy Twitteres bejegyzésében:

Nagyon izgatottak voltunk már egy izgalmas hír megerősítése miatt. Igen! Igazak a hírek! Hihetetlenül szerencsések vagyunk, hogy üdvözölhetjük a tehetséges Kristen Wiiget a Wonder Woman családban. Alig várom, hogy végre együtt dolgozhassak az egyik kedvencemmel. #Gepárd!!! @GalGadot

– üdvözölte a csapat új tagját a legtöbbet kereső rendezőnő. 

A DC képregényekből annyit tudunk róla, hogy Diana karakterének ellensége lesz, teljes neve Barbara Ann Minerva és a gonosz Urzkartagan révén nyeri el Afrikában a gepárdistennő szerepét.  BossLogic ismét munkához látott és elképzelte, hogyan nézne ki Wiig a Gepárdként:

Kristen Wiig, mint a gonosz Cheetah, avagy a Gepárd

Szerintetek megfelelő választás a szerepre?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek