Starity

Kobra Paige a Lyme-kórral vívott harcáról mesélt

2018. március 10. 17:05   |   Szerző: Laureen

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Facebook-oldalán osztotta meg a hírt Kobra Paige: meggyógyult a Lyme-kórból, amely hónapokig kínozta.

hirdetés
Kobra Paige a Lyme-kórral vívott harcáról mesélt
Fotó: Facebook/Kobra Paige

A kanadai Kobra And The Lotus háza táján nagy az izgalom: új albumukon dolgoznak, ami elődje, a Prevail I vonalát követi majd, és ennek megfelelően Prevail II címmel jelenik majd meg.

A csapat karakteres hangú énekesnője, Brittany "Kobra" Paige a napokban azonban más témával kapcsolatban is megosztott egy titkot. Egy cikkünkben megírtuk, hogy a szőke szépség évekkel ezelőtt Lyme-kórban szenvedett. Facebookján osztotta meg nemrégiben a jó hírt: végleg meggyógyult.

Így mesélt betegségéről a 29 éves Kobra:

A kutyámtól kaptam el a Lyme-kórt. A stúdióban sokszor a padlón feküdtem a pokoli fájdalmaktól

– kezdte az énekesnő.

A kullancsok által terjesztett Lyme-kór változatos tüneteket vonultat fel, de a leggyakoribbak az erős izom-és ízületi fájdalmak, szédülés, állandó fáradtság, torokfájás, bőrpanaszok és a fogyás. 

Megkaptam az orvosi jelentést, amely szerint teljesen elmúlt nálam a Lyme-kór és most már nyugodtan lehet majd gyermekem. Hónapokig küzdöttem a betegséggel és a két legutóbbi albumunk pont akkor készült, amikor a legrosszabb állapotban voltam. Végig fájt a torkom, teljesen kimerültem, a legkisebb mozgástól is fájtak az izmaim és az ízületeim, de az akaraterő sok mindenen át tudja segíteni az embert. Csak a zenésztársaim és a családom tudtak a betegségemről és arról is, hogy az őszi turnénk előtt hónapokat töltöttem egy kórházban. Bár említettem, hogy szeretnék gyerekeket, ez még nem most lesz, így egyelőre továbbra is a zenélés marad a legfontosabb számomra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek