Starity

Katy Perry kontra apáca: Az ügy borzalmas fordulatot vett!

2018. március 11. 14:02   |   Szerző: BLulu88

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az apáca a tárgyalást követően elhunyt. Perry egy kolostort szeretett volna megvenni.

hirdetés
Katy Perry kontra apáca: Az ügy borzalmas fordulatot vett!
Fotó: A képen a Nővér és Katy Perry

Catherine Rose Holzman (89) nővér meghalt egy bírósági tárgyalás alatt, miközben Katy Perryvel pereskedett, egy ingatlanvásárlás kapcsán. Holzman egyike volt annak a két apácának, akivel az énekesnő összetűzésbe került. Katy meg akart vásárolni egy 14,5 millió dolláros kolostort, azonban az épület korábbi lakói ezt nem nézték jó szemmel.

Az énekesnő erre az ingatlanra vetetett szemet

A két nővér nem tudta összeegyeztetni a katolikus hitet és az énekesnő életmódját. Az apáca élete utolsó interjújában meg is kérte a popikont, hogy fejezze be azt, amit csinál:

Katy Perry, kérlek, hagyd abba. Ez semmi jóra nem vezet, csak másokat bántasz vele.

Az ingatlan tulajdonképpen egy helyi étteremtulajdonos kezében van jelenleg, aki hotellé varázsolta az épületet (az egyház ezt jogtalannak tartja) – így a per sokak szerint jogtalan.

Közvetlen a tárgyalás után pedig az apáca összeomlott, és meghalt, így valószínűleg Perry probléma nélkül átveheti az egykori kolostort, amely jelenleg fogadóként üzemel.

Internetes lapok értesülései szerint Perry nem reagált sem a keresetre, sem az apáca halálának hírére, legalábbis egyelőre.

via The Guardian

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek